Дамите, които се грижат за своята кожа и не се

...
 
 
Дамите, които се грижат за своята кожа и не се
Коментари Харесай

Направете си този домашен крем против бръчки и вижте резултатите само след 3 дни (РЕЦЕПТАТА)

 

 

Дамите, които се грижат за своята кожа и не се опасяват да опитват, знаят доста добре, че скъпата маркова козметика, за която мнозина пръскат луди пари и която дава обещание надали не безконечна младост, постоянно просто не работи. „ Бях едвам на 18, когато майка ми за първи път ме заведе при нейната козметичка и оттогава аз заочнах да се изучавам да употребявам и комбинирам масла и билки. След това, когато приключих курс и отворих личен салон за хубост, развих това свое познание. “ – споделя Сара Ричардсън – притежател на салон за хубост „ Love your Beauty Skin ” в Лос Анджелис. „ Моята първа учителка по козметика беше дама на 70 години, която обаче изглеждаше на не повече от 55. Освен масажите, достатъчния сън и положителното разчистване, тя използваше и домашно подготвен крем, чиято рецепта ми показа. До ден сегашен аз постоянно имам в хладилника си количество от тази същинска магия за кожата. “

 

Опитайте и вие – Сара дава обещание, че ще видите първите резултати единствено след 3 дни! Рецептата е елементарна и в действителност вълшебна.

 

Ще ви трябват:

Половин свеж жълтък,

2 чаени лъжички бадемово масло (може да се размени със зехтин),

1 чаена лъжичка морска сол,

2 чаени лъжички запарка от лайка (1 супена лъжица билка на 200 мл вода, варете 15- 20 минути.),

Половин чаена лъжичка същински мед,

2 чаени лъжички козметичен вазелин (продава се в аптеката).

 

Разбъркайте усърдно с лъжица до гладкост. И по този начин няколко пъти, тъй че да има идентична консистенция. Съхранявайте в ледник.

Нанесете върху кожата с леки масажни придвижвания. След 30 минути отстранете остатъците с памучен тампон, потънал в минерална вода.

 

Всеки, който почита кожата си, би трябвало в действителност да опита крема!

 

Забележка: всмуква се по-дълго време, повече от час, тъй че би трябвало да се употребява 2 часа преди лягане.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР